Vi sidder klar til at svare dig på mail
Book en gratis & uforpligtende konsultation
Specialiseret i filler, rynke- & skinbooster behandlinger
Vi sidder klar til at svare dig på mail
Registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed
Book en gratis & uforpligtende konsultation
Opnå et naturligt, harmonisk & æstetisk resultat

Skinbooster behandlinger ved Cosmetic Skin i Vejle

Giv huden fugt, liv og glød med Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en behandling designet til at revitalisere (genoplive) din hud ved at tilføre dybdegående fugt. Behandlingen er særligt effektivt for hud, der er blevet tør, grå og har mistet sin naturlige glød.

Udover den umiddelbare synlige foryngelse af huden, forbedrer Restylane Skinbooster også hudens elasticitet og struktur. Derfor er behandlingen ideel for dem, der ønsker at forebygge aldringstegn.

Fra omkring 30-års alderen begynder hudens naturlige produktion af hyaluronsyre at falde. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der naturligt findes i huden og hjælper med at holde huden hydreret, glat og fyldig. I takt med, at vi ældes, falder vores hyaluronsyre produktion, og vi vil begynde at se fine linjer og rynker.

Restylane Skinbooster er designet til at bekæmpe tegn på aldring ved at fugte huden indefra, hvilket forbedrer hudens struktur og elasticitet. Alt efter udgangspunktet, vil man typisk anvende Restylane Skinbooster som et kurforløb fordelt på 3 behandlingssessioner med et interval på 3-4 uger imellem.

Denne skånsomme behandling efterlader huden med et forfriskende og naturligt udseende.

VI ER SPECIALISERET I NATURLIGE RESULTATER MED SKINBOOSTER

Populære Restylane Skinbooster behandlinger

Fugtboost på kinder

Forbedrer hudens hydrering og elasticitet på kinderne for et mere glat og vitalt udseende.

Linjer omkring munden

Reducerer fine linjer omkring munden for et mere ungdommeligt og friskt udseende.

Linjerne fra næsefløj til mundvig

Behandler de overfladiske linjer fra næsefløj til mundvig for at give et mere glat og friskt ansigtsudtryk.

Læber

Forbedrer hydreringen og glatheden af dine læber for et mere fyldigt og attraktivt smil.

Harmonika linjer på kinder

Behandler de fine linjer på kinderne, ofte kaldet harmonika linjer, for et mere friskt og jævnt udseende.

Øreflipper

Vi forynger og forstærker dine øreflipper for et mere revitaliseret udseende. Ift. huller i ørene kan asymmetri og lange huller afhjælpes.

Hals

Minimerer de vandrette linjer på halsen for et mere ungdommeligt udseende som passer til ansigtet.

Hænder

Forbedrer hudens hydrering og elasticitet på hænderne for et mere ungdommeligt og velplejet udseende.

HUDENS ELASTICITET OG STRUKTUR FORBEDRES MED SKINBOOSTER

“Med Restylane Skinbooster kan du give huden nyt liv, fugte i dybden og give glød her og nu”

Simone Gadeberg
Kosmetisk sygeplejeske og Indehaver
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Behandlingsforløb med Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en behandling i sig selv, men det kan også være et kurforløb, der genopretter og booster hudens elasticitet og giver en genopfriskende glød. Behandlingen består blandt andet af hyaluronsyre og er beslægtet med filler.

Skinbooster arbejder også på mindske linjer og rynker i huden, specifikt på kinderne, minimering af forstørret porer i ansigtet, ar efter akne, rynker omkring munden samt linjer på halsen, albuer og knæ. En populær behandling med skinbooster er også at udføre den på hænderne, da hænderne hurtigt kommer til at se tørre og aldersbetinget ud.

Før din behandling med Restylane Skinbooster er det nødvendigt med en konsultation ved vores kosmetiske sygeplejerske, hvilket er et lovkrav i henhold til Sundhedsstyrelsens regler. Til konsultationen vil du, udover mundtlig information, også modtage skriftlig information om Restylane Skinbooster-behandlingen.

Efter konsultationen er der en obligatorisk betænkningstid på mindst 48 timer, før behandlingen kan udføres. Du er dog velkommen til at booke din tid til behandlingen med det samme.

Bemærk, at hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke modtage behandling med Restylane Skinbooster.

Restylane Skinbooster injiceres lige under hudens overflade ved hjælp af en fin nål i små mængder. Behandlingen genopbygger hudens indre fugtbalance, og huden får en fornyet vitalitet. Skinbooster er velegnet til at forbedre elasticiteten og strukturen i ansigtet og på halsen, brystet og hænderne. 

Behandlingen varer omkring 30 minutter, og resultatet ser du med det samme, og din hud har langvarig glæde af behandlingen. Kliniske studier viser, at Skinbooster fra blandt andet Restylane forbedrer hudens kvalitet i helt op til 9 måneder efter behandlingen

Få svar på nogle af dine spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Er Restylane Skinbooster det samme som filler?

Filler og skinbooster er begge kosmetiske injektionsbehandlinger, men med forskellige formål. Fillers tilføjer volumen og giver umiddelbare resultater. Skinboosters hydrerer huden og forbedrer dens tekstur over tid, men tilføjer ikke volumen. Valget mellem de to behandlinger afhænger af dine individuelle behov og mål.

Skinbooster bruges til at forbedre hudens fasthed, minimere fine linjer, rynker og ar, samtidig med at hudens kvalitet og elasticitet forbedres betydeligt.

Ved hydrering af huden med Restylane Skinbooster, både fugtes og forstærkes det yderste lag af huden (epidermis), som også kaldes hudens “hornlag”.  Hornlaget beskytter huden mod ydre påvirkninger fra f.eks. sol og smog, hvorfor hornlaget også er ekstra udsat, og hos nogen behøver ekstra fugt. 

Ved en behandling med Restylane Skinbooster kickstartes din hud til regenerering, og kvaliteten af huden vil kun blive bedre, end det udgangspunkt du kommer med.

Hvad er fordelen ved Skinbooster?

Kliniske undersøgelser har vist, at skinboosters fra blandt andet Restylane kan forbedre hudens kvalitet i op til 9 måneder efter behandlingen. I modsætning til traditionelle skinboosterbehandlinger som mesoterapi, der normalt kræver flere behandlinger med få ugers interval og har en holdbarhed på under en måned.

En af fordelene ved denne behandling er, at huden danner sit eget bindevæv i de områder, hvor vi har indført skinbooster. Det betyder, at selvom hyaluronsyren nedbrydes over 9-12 måneder, vil huden stadig have dannet sine egne bindevævsfibre, som kan have en plummene og udglattende effekt på huden.

Hvad består Restylane Skinbooster af?

Restylane Skinbooster er som produkt en tynd steril gel bestående af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Hyaleronsyre er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, som binder vand og dermed fugter huden indefra.

Med alderen producerer vi mindre hyaluronsyre, hvilket resulterer i, at vores hud bliver tør og mindre elastisk og kan derfor være en af årsagerne til rynkedannelse. Hyaluronsyren fra Restylane Skinbooster forbedrer hurtigt hudens elasticitet og har derfor en hudforyngende effekt.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Denne vurdering tages ved konsultation forud for din behandling, som du skal have ved vores kosmetiske sygeplejerske.

Alt efter hudens alder og nuværende tilstand vurderes behandlingsforløbet. Det anbefales ofte, at du starter med et kurforløb på 3 behandlinger med 3-4 ugers interval. 

Hvor kan Restylane Skinbooster anvendes?

Restylane Skinbooster er særligt effektiv til behandling af huden i ansigtet, på halsen og på hænderne. Det er i disse områder, at huden først mister sin egen produktion af hyaluronsyre, og hudkvaliteten markant forringes med alderen.

Andre områder, som for eksempel vandrette linjer på halsen og overfladiske rynker på knæene kan også have gavn af Restylane Skinbooster. 

Hvordan forbereder jeg mig bedst forud for en Skinbooster behandling?

Før du kan få en behandling med Restylane Skinbooster, skal du til en lovpligtig konsultation ved vores kosmetiske sygeplejerske.

Under konsultationen vil vi tage en dybdegående samtale om dine ønsker, forventninger og mål for behandlingen. Gennem denne dialog vil vi sammen skræddersy en personlig behandlingsplan som passer til netop dig. 

Det kan være en god idé at skrive eventuelle spørgsmål ned inden konsultationen. Denne konsultation er både uforpligtende og gratis.

Vi overholder naturligvis Styrelsen for Patientsikkerheds krav om betænkningstid. Derfor kan vi først udføre behandlingen 48 timer efter din konsultation, men vi kan sagtens planlægge og booke dine fremadrettede tider ind i kalenderen denne dag.

Vær opmærksom på, at hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke modtage behandlingen.

KOM DIREKTE I KONTAKT MED OS

Er du i tvivl om valg af behandling?

Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret omkring behandlingsmulighederne.

Derfor kan du booke dig ind til en gratis og uforpligtende konsultation hos vores kosmetiske sygeplejerske, eller du kan blive ringet op og få svar på dine spørgsmål.

Få den rette behandling for dig

Prisliste for vores Skinbooster behandlinger

Ny kunde?

  • Konsultation Gratis

    Du kan booke en gratis konsultation ved at klikke her.

Behandlingsområder:

Fugtboost på kinder
Linjer omkring munden
Linjerne fra næsefløj til mundvig
Læber
Harmonika linjer på kinder
Øreflipper
Hals
Hænder

  • 1 behandling á 1 ml. 2.000,-
  • 1 behandling á 2 ml. 3.000,-
  • 3 behandlinger á 1 ml. (over 3 mdr.*) 5.000,-
  • 3 behandlinger á 2 ml. (over 3 mdr.*) 8.000,-

*Kan ikke kombineres med andre kampagner, rabatter eller tilbud. Et skinbooster forløb er altid personligt

Få en tid til Skinbooster behandling

Skal vi finde en tid?

Bliv ringet op af vores kosmetiske sygeplejeske

Vi glæder os til at tale med dig og høre mere om dine tanker og evt. spørgsmål.