Vi sidder klar til at svare dig på mail
Book en gratis & uforpligtende konsultation
Specialiseret i filler, rynke- & skinbooster behandlinger
Vi sidder klar til at svare dig på mail
Registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed
Book en gratis & uforpligtende konsultation
Opnå et naturligt, harmonisk & æstetisk resultat

SkinPen behandlinger ved Cosmetic Skin i Vejle

SkinPen forbedrer din hud og giver en naturlig glød.

Oplev en balanceret, naturlig og jævn hud med SkinPen-microneedling.

SkinPen er globalt anerkendt som den første microneedling-enhed, der har opnået godkendelse fra de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA). Desuden er SkinPen CE-godkendt og ISO-verificeret, bakket op af mere end 90 studier, der beviser dens effektivitet mod udfordringer som blandt andet grov hud, ar, pigmentpletter (også kaldt leverpletter) og rynker. Behandlingen er velegnet til alle fra 18 år og op.

SkinPen er en hudoverflade behandling med microneedling teknologi. Microneedling er en teknik til foryngelse af huden, og virker ved at ultrafine nåle laver bittesmå punkteringer i huden, for at skabe en kontrolleret skade i en bestemt dybde. Disse skader/kanaler i huden udløser kroppens naturlige sår helingsproces samtidig med, at den beskytter mod yderligere celleskade. Processen aktiverer produktionen af ​​kollagen og elastin for at hjælpe med at genopbygge hudens struktur, hvilket giver langvarige resultater.

SkinPen er ideel til behandling af ar og acne-ar, grov hud, forstørrede porer, strækmærker, rynker, fine linjer samt solskader og pigmentforandringer, inklusiv melasma.
SkinPen microneedling er egnet til alle hudtyper og kan udføres hele året. 

VI ER SPECIALISERET I NATURLIGE RESULTATER MED BOTOX

Populære SkinPen behandlinger

Fine linjer & rynker

Med SkinPen-behandlinger forstærkes og genopbygges huden, så fine linjer og rynker opstrammes og reduceres. Huden støttes i den naturlige evne til at danne kollagen og elastin.

Ar & acne ar

SkinPen aktiverer hudens sårhelingsproces, der fører til øget kollagen- og elastinproduktion. Arvævet bliver brudt ned i processen, så nyt, sundt væv dannes i stedet.

Solskader

Solskader, også kaldet leverpletter, reduceres ved at stimulere hudens naturlige helingsproces igennem en SkinPen-behandling. Resultatet er en sundere og mere ensartet hudtone.

Melasma

Helingsprocessen ved en SkinPen-behandling hjælper med at bryde op og sprede de melaninophobninger, der forårsager melasma’s mørke pletter. Efter flere behandlinger kan SkinPen reducere synligheden af melasma, hvilket resulterer i en mere ensartet hudtone.

Strækmærker

Behandlinger med SkinPen nedbryder strækmærkernes linjer og stimulerer kollagenproduktionen i huden. Efter flere behandlinger bliver strækmærkerne markant mindre synlige.

Grov hudstruktur

Ved at aktivere hudens naturlige helingsproces med en SkinPen-behandling, vil huden over tid blive både blødere og mere jævn. Dette resulterer i et fornyet udseende med en glattere hudoverflade.

Rødme

SkinPen-behandlinger reducerer hudens røde tone ved at stimulere blodcirkulationen og mindske inflammation, hvilket fører til en mere ensartet hudtone.

Hals rynker

Målrettet hudens naturlige kollagen, reducer behandlinger med SkinPen synligheden af hudens aldring uden varme eller kemikalier. Dette giver halsen et mere ungdommeligt udseende.

SKINPEN MICRONEEDLING KAN FORBEDRE HUDENS STRUKTUR

“SkinPen-behandlinger fremmer hudens naturlige evne til at danne kollagen og elastin, hvilket giver et langvarigt resultat”

Simone Gadeberg
Kosmetisk sygeplejeske og Indehaver
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Behandlingsforløb med SkinPen

SkinPen aktiverer din huds naturlige helingsproces og fremmer derved dannelsen af elastin og nyt kollagent væv i huden. Det skaber et langvarigt resultat, da huden forbedres helt naturligt. 

Hos Cosmetic Skin starter dit SkinPen-behandlingsforløb med en forundersøgelse ved en kosmetisk sygeplejerske. Den kan foretages samme dag som selve behandlingen.
SkinPen-behandlingen laver kontrollerede mikroskader i huden for at stimulere kroppens naturlige helingsproces, hvilket øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Processen er derfor effektivt mod rynker, ar og akne-ar, solskader, strækmærker og pigmentforandringer. Behandlingen tager ca. 30 minutter, og huden kan være rød og hævet efterfølgende. Det forsvinder typisk inden for et døgn. 

Med SkinPen kan du være sikker på en behandling af høj kvalite. I forhold til mange andre behandlingsmetoder er SkinPen videnskabeligt bevist at være effektiv for alle hudtyper, uanset køn eller hudfarve. Den tilbyder en mere skånsom fornyelse af huden sammenlignet med kraftige kemiske peelinger. Med regelmæssige behandlinger, fordelt over passende intervaller, kan du nyde fordelene ved SkinPen året rundt.

Hos Cosmetic Skin er din tryghed vores førsteprioritet. Med mange års erfaring inden for kosmetiske behandlinger sikrer vi, at du altid modtager den bedste behandling.
Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke en gratis konsultation?

Få svar på nogle af dine spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker SkinPen præcist?

Skinpen er en avanceret behandling, der bruger sterile  mikronåle til at stimulere hudens naturlige helingsproces og derigennem fornyelse af af kollagen og elastin produktionen. Kollagen arbejder for at give din hud styrke og støtte, mens elastin bidrager til hudens elasticitet. Men fra 25-års-alderen producerer huden langsommere kollagen og elastin, hvilket gradvist reducerer hudens fasthed og fleksibilitet.

SkinPen anvender et elektronisk stempel udstyret med ultrafine nåle, der trænger ind i huden i dybder mellem 0,5 mm og 2,5 mm. Disse nåle aktiverer fibroblasterne til at producere kollagen. Gennem denne proces fremmer huden sin egen heling, hvor de mikroskopiske indstik skaber optimale forhold for huden til at øge produktionen af både elastin og kollagen. Denne forstærkede produktion er nøglen til at forynge hudens udseende på en naturlig måde, samt til forebyggelse af kollegaentab.

Hvordan forbereder jeg mig bedst før en SkinPen-behandling?

Du møder til behandlingen med et afrenset hud på det område, som skal behandles. Du må gerne have creme på huden. Vi afrenser og spritter huden inden vi begynder på behandlingen. Efter afrenset/afsprittet hud, vil vi tage nogle “før billeder”, så vi kan følge med i hudens forbedringer, som er noget der sker gradvist.

Det anbefales, at du ikke sveder eller tager et varmt bad efter en SkinPen-behandling, så det kan være en fordel, at man har trænet og været i bad inden behandlingen. Vi anbefaler også, at du skifter dit hovedpudebetræk, da der heri kan sidde døde hudceller og gamle hårprodukter. Huden er åben og dermed meget modtagelig efter en behandling med SkinPen.

Er behandlingen smertefuld?

Selvom nogle kan føle en let prikken, sørger vi altid for at gøre oplevelsen så behagelig som muligt. De fleste beskriver det som minimalt ubehageligt at få denne behandling. Er der et særligt behov for bedøvelse, lægges der en bedøvende creme på området et par minutter før behandlingen. Efterfølgende vil huden føles varm og stram, som havde man været udsat for lidt for meget sol.

Hvor lang tid tager en SkinPen-behandling?
En typisk behandling varer omkring 20-40 minutter, afhængigt af valgt område/områder. Mange vælger også at blive behandlet på halsen og/eller brystet, når de alligevel får behandlingen i ansigtet. Tillægsprisen kan ses under “SkinPen priser”. 

Hvornår vil jeg se resultater?

Mange bemærker forbedringer af hudens struktur, samt en mere jævn hudtone allerede en uge efter den første SkinPen-behandling. Det er som om, at der bliver “ryddet op” i hudens overflade, både i dets struktur, men også i dens tone. Kombineret giver det en flot, jævn glød i ansigtet, og man ser mere frisk og sund ud. De mest markante resultater kommer efter minimum 3 behandlinger med 3-4 uges interval. Ved akne-ar eller kraftig pigmentering kan minimum 5 behandlinger være nødvendige. SkinPen fungerer som forebyggelse mod kollagentab og forbedrer hurtigt hudens tekstur. 

Er der nogen bivirkninger?

Der er ingen bivirkninger i forbindelse med en SkinPen-behandling. Der kan dog forekomme let til svær rødme samt hævelse lige efter behandlingen, som er forbigående. Graden af dette er individuelt, og aftager typisk inden for et par dage. Mange kan uden problemer tage på arbejde dagen efter.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Vi anbefaler typisk en serie af 3-6 behandlinger, men det kan variere, og er baseret på individuelle ønsker samt hudens udgangspunkt. Vedligeholdelse af resultatet vil blive estimeret ud fra hudens nuværende tilstand samt ud fra, hvordan din hud reagerer på behandlingen. Typisk anbefales en enkelt vedligeholdelsesbehandling efter 4-6 mdr.

Hvordan plejer jeg min hud efter behandlingen?

Undgå direkte sollys i et par dage, og anvend en god solcreme. Hold huden hydreret med nogle cremer, som du får med hjem. Undgå aggressive hudplejeprodukter, hårdt fysisk arbejde og træning samt varmt vand direkte i ansigtet i 72 timer efter din behandling. Huden vil være helt åben lige efter behandlingen, hvorfor vi også anbefaler, at du skifter dit hovedpudebetræk. Døde hudceller og rester af hårprodukter kan nemlig sidde i pudebetrækket.

Er SkinPen egnet til alle hudtyper?

Skinpen er velegnet til alle hudtyper og mange indikationer. Dog vil en gratis konsultation altid sikre dig, at behandlingen er den rette for dig og din hud. Da det ikke er et krav, kan du derfor booke en tid direkte til behandlingen.

KOM DIREKTE I KONTAKT MED OS

Er du i tvivl om valg af behandling?

Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret omkring behandlingsmulighederne.

Derfor kan du booke dig ind til en gratis og uforpligtende konsultation hos vores kosmetiske sygeplejerske, eller du kan blive ringet op og få svar på dine spørgsmål.

Få den rette behandling for dig

Prisliste over vores SkinPen behandlinger

Ny kunde?

  • Konsultation Gratis

    Du kan booke en gratis konsultation ved at klikke her.
    BEMÆRK • Konsultation for SkinPen behandling er ikke et krav

Behandlingsområder:

  • Hele ansigtet 2.000,-
  • Hele ansigtet og hals 2.500,-
  • Hals og decollete (bryst) 2.500,-
  • Hele ansigtet, hals og decollete (bryst) 3.200,-
Få en tid til SkinPen behandling

Skal vi finde en tid?

Skinpen certified Cosmetic Skin aps Certified by Noscomed

Bliv ringet op af vores kosmetiske sygeplejeske

Vi glæder os til at tale med dig og høre mere om dine tanker og evt. spørgsmål.