Vi sidder klar til at svare dig på mail
Book en gratis & uforpligtende konsultation
Specialiseret i filler, rynke- & skinbooster behandlinger
Vi sidder klar til at svare dig på mail
Registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed
Book en gratis & uforpligtende konsultation

Ny kunde

Book en gratis konsultation

Som ny kunde hos Cosmetic Skin skal du booke en gratis og uforpligtende konsultation. Uanset om du har en klar idé om, hvilken behandling du ønsker, eller du har brug for vejledning til at finde den rette løsning, er vi her for at hjælpe.

Under konsultationen vil vores erfarne kosmetiske sygeplejerske tage sig tid til at forstå dine ønsker og identificere dine  behov. Sammen kan I planlægge det bedste behandlingsforløb for dig. Efter konsultationen kan du booke dig ind til den aftalte behandling.

BEMÆRK: Vi stræber efter at være så fleksible som muligt. Derfor er vi ofte åbne for konsultationer og behandlinger ud over vores normale åbningstider. Tjek vores bookingkalender for at se disse ekstra tider. Vi glæder os til at møde dig.

Vigtig information

Hvis det er dit første besøg hos Cosmetic Skin, skal du først booke en tid til en konsultation.
Her ovenfor kan du booke en tid til en gratis konsultation. Bemærk venligst, at vi ikke udfører kosmetiske behandlinger på personer under 18 år, gravide eller ammende.

Hvis du har spørgsmål til din booking, er du velkommen til at ringe til os på 60221165.
Husk at aflyse senest 24 timer før din konsultation eller behandling. Ved udeblivelse vil der blive opkrævet et gebyr på 500 kr.