Vi sidder klar til at svare dig på mail
Book en gratis & uforpligtende konsultation
Specialiseret i filler, rynke- & skinbooster behandlinger
Vi sidder klar til at svare dig på mail
Registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed
Book en gratis & uforpligtende konsultation
Om Cosmetic Skin

Kosmetisk speciallæge­klinik i Vejle

Cosmetic Skin er en kosmetisk speciallægeklinik i Vejle, der er stiftet af kosmetisk specialsygeplejerske Simone Gadeberg, som har flere års erfaring ved en af Danmarks største kæder af kosmetiske klinikker. Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen er tilknyttet som vores behandlingsansvarlige læger.

Hos Cosmetic Skin har vi specialiseret os i kosmetiske injektions- og hudforyngende behandlinger. Endvidere skræddersyr vi hudpleje programmer, med de klinisk dokumenterede hudplejeprodukter fra ZO Skin Health, til hjemmebrug.

Vores produkter og udstyret i klinikken er nøje udvalgt og leveres fra nogle af branchens mest anerkendte samarbejdspartnere. Det er din sikkerhed for en kompromisløs tilgang til dit behandlingsforløb.

Med æstetikken i højsæde i vores komfortable rammer, bestræber vi os på at give dig oplevelsen af tryghed, sikkerhed og høj faglighed, når du vælger at blive vejledt til en behandling hos os. Med vores flere års erfaring er vi meget bevidste omkring, at kosmetiske behandlinger kræver tillid, tryghed og en god mavefornemmelse. Derfor er der hos os altid god tid til dig, da vi mener at tiden er en vigtig faktor, så du kan føle dig set og hørt.

Cosmetic Skin ApS.

Enghavevej 9D, 2. sal

7100 Vejle

CVR.: 44101270

Simone Gadeberg

Kosmetisk Specialsygeplejerske & Klinikejer

Baggrund og Uddannelse

I 2014 blev Simone uddannet sygeplejerske og har arbejdet først et år i psykiatrien og efterfølgende fire år på en sengeafdeling og i et tilknyttet ambulatorium på hhv. Fredericia og Vejle Sygehus.

Specialuddannelse og Erfaring

I 2018 startede Simone på N’AGE Academy, som det første hold i Danmark. Her færdiggjorde hun specialuddannelsen som kosmetisk sygeplejerske i sommeren 2019, og efterfølgende blev hun ansat i samme kæde. Fra januar 2022 til juni 2023 har hun været Souschef og driftsansvarlig i afdelingen i Vejle.

Om Simone

Hos Simone er du altid sikret enestående vejledning og høj faglighed. Med sin erfaring har hun en perfektionistisk tilgang til det kosmetiske håndværk. Simone trives i direkte interaktion med mennesker og lægger stor vægt på at tilpasse behandlingsforløbet, der skaber glæde og tilfredshed hos den enkelte kunde.

Jess Bjerre Jørgensen

Speciallæge i almen medicin & uddannet fra Syddansk Universitet

Baggrund og Uddannelse

Jess har flere års kirurgisk erfaring samt en bred medicinsk baggrund fra forskellige sygehusafdelinger og almen praksis.

Jess Bjerre Jørgensens rolle hos Cosmetic Skin​

Hos Cosmetic Skin er Jess behandlingsansvarlig læge for botox. Det er Jess du vil møde til din konsultation forud for botox-behandlingen. Her vil I tale om dit generelle helbred. Han vil informere dig om allergier, virkning samt bivirkninger der er forbundet med en botox-behandling.

Maja Bjerre Christiansen

Speciallæge i almen medicin, og uddannet fra Syddansk Universitet

Baggrund og Uddannelse

Maja har flere års kirurgisk erfaring samt en bred medicinsk baggrund fra forskellige sygehusafdelinger og almen praksis.

Rolle hos Cosmetic Skin

Hos Cosmetic Skin er Maja behandlingsansvarlig læge på ikke-permanent filler.

Erfaring og høj faglighed

“I mødet med vores erfarne personale vil du altid opleve en høj faglighed, professionalisme og ægte interesse for at imødekomme dine ønsker.”

Simone Gadeberg
Kosmetisk sygeplejeske og Indehaver
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed