Vi sidder klar til at svare dig på mail
Book en gratis & uforpligtende konsultation
Specialiseret i filler, rynke- & skinbooster behandlinger
Vi sidder klar til at svare dig på mail
Registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed
Book en gratis & uforpligtende konsultation
Certificeret og Registeret

Kvalitet, sikkerhed og diskretion

Cosmetic Skin ApS er registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og er en certificeret Restylane klinik.
Du er derfor garanteret, at sikkerhed og kvalitet er på højeste niveau. Vi går aldrig på kompromis med disse værdier og anvender kun det absolut bedste udstyr og produkter i allerhøjeste kvalitet. Vi stiller meget høje krav til, at alt det udstyr og de produkter, vi anvender, er klinisk godkendt og gennemtestet.

Professionelt personale

Du er hos os sikret behandling af professionelt, specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed. Vores kosmetiske sygeplejerske og speciallæge er registreret og certificeret af Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger.

Indledende konsultation

Inden din behandling hos Cosmetic Skin kommer du altid til en indledende konsultation. Her planlægger du sammen med din behandler den helt rigtige behandlingsplan, som er baseret på dine ønsker og mål.

Tillid, diskretion og loyalitet

Hos Cosmetic Skin prioriterer vi tillid, diskretion og loyalitet meget højt. Dette betyder blandt andet, at vi har fuld tavshedspligt om dig og de behandlinger, du får foretaget hos os. Vi sætter en ære i at beskytte dine personlige data og oplysninger, og sikrer os, at du føler dig tryg i din kontakt med os hver gang du kommer i klinikken.

Registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og certificeret Restylane klinik

Den kosmetiske branche har mærket en stigende interesse og åbenhed, når det kommer til kosmetiske behandlinger. Der findes i dag mange muligheder for at korrigere, forebygge og bremse de uundgåelige aldringstegn.

Det er tydeligt, at en bredere del af befolkningen nu erkender, at veludførte behandlinger kan skabe positive forandringer der er synlige for de nærmeste, uden nødvendigvis at afsløre præcist, hvad der er blevet ændret.

Skønhedsidealet er i dag mere fokuseret på naturlig udstråling, og kosmetiske indgreb er ikke længere forbundet med det stereotype freakshow-billede.
Denne skiftende holdning er noget, som vores erfarne personale har bemærket gennem årene i branchen.

Erfaring og uddannet personale

Kosmetiske behandlinger er et håndværk, og det er ikke noget man kan tillære sig uden gentagne kurser, faglig sparring og mange års erfaring. Selvom den billige pris kan være fristende, er det vigtigt at overveje, om prisen afspejler resultatet.

Kvalitetssikring og kontrolføring

Markedet for injektionsbehandling er vokset betydeligt de seneste par år, og disse kosmetiske behandlinger bliver i stigende grad efterspurgt af både mænd og kvinder i alle aldre. Styrelsen for Patientsikkerhed er med til at sikre at kvalitet, transparens og sikkerhed blandt udbyderne følger samme stigende kurve.

Kosmetiske skønhedsbehandlinger er officielt en del af sundhedssektoren og er derfor underlagt regulering fra Styrelsen for Patientsikkerhed, som fører tilsyn med kosmetiske behandlingssteder. Dette sikrer tryghed og sikkerhed vedrørende den praktiske udførelse af behandlinger, da kun specialuddannede sygeplejersker og læger har tilladelse til at udføre dem.

Gratis og uforpligtende konsultation

Hos Cosmetic Skin er du altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi kan drøfte dine tanker og de forskellige behandlingsmuligheder. Hos os er du sikret erfarne behandlere, som ikke er bange for at sige nej til en behandling, hvis vi vurderer, at det ønskede resultat ikke er opnåeligt eller ikke stemmer overens med vores æstetiske principper.

Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål?